Anticelulitic

masaj-anticeluliticTermenul celulita,nu neaparat este inflamatia pielii,poate in stadiile avansate , generic raspandit si folosit pe scara foarte larga, reprezinta afectiunea care se manifesta la nivelul pielii prin aparitia aspectului de “coaja de portocala”, dupa cum stim prea bine cu totii.
In conditiile in care ramane netratata, celulita pate conduce chiar la afectiuni serioase la nivelul pielii picioarelor. Factorii care ii determina aparitia si evolutia sunt de cele mai multe ori hormonali, legati de alimentatie,carentele si stil de viata vicios sua nivel de stres. Pana la varsta de 30 de ani un procent de 90% dintre femei dezvolta o forma sau alta de celulita, din cauza hormonilor feminini, iar foarte rar poate aparea si in cazul barbatilor.
Un masaj anticelulitic inseamna frumuseta si sanatatea pielii implus combaterea factorilor de sisc. Desi exista o practica generala pentru masaj care se specializeaza in masajul anticelulitic, orice masaj ce patrunde in profunzimea tesuturilor din zonele cu probleme, va reduce in mod optim aspectul celulitei.