Alternative

Trerapia alternativa castiga tot mai mult teren si in randul romanilor
Specialistii din domeniu sustin ca oamenii ajung sa apeleze la terapii alternative in momentul in care medicamentele pe care le iau drept tratament nu mai dau rezultate si nu mai stiu ce sa incerce.
Trerapia alternativa este foarte bine receptata. Este un nivel de cultura al sanatatii destul de ridicat si in privinta acestor terapii, iar numarul celor care ni se adreseaza creste. Oamenii cand vin sant in suferinta. In general, sunt foarte multi care vin din spital, dupa ce au luat atatea medicatii la care organismul nu mai reactioneaza.
Inca mai sant intirzieri din cauza preventiei, deoarece oamenii nu apeleaza la terapii alternative in scop preventive, ceea ce ar fi ideal a declarat dr. Kachef Hadi, medic specialist in terapie alternative.
CEL MAI DESTEPT MEDIC ESTE CORPUL NOSTRU
oamini care apeleaza la terapia alternativa sunt supusi la niste investigatii neinvazive care ofera o imagine asupra felului cum functioneaza organismul in ansamblu.
Pe baza acestui investigatii, medicii pot descoperii sau prevenii afectiuni care deocamdata nu sant asimptomatice.
Eate o examinare de biorezonanta care este noninvaziva si nu are nici un efect secundar si care ofera o imagine asupra corpului fizic dar si energetic , in ansamblu.Asa s-ar putea diagnostica si prediagnistica foarte multe afectiuni care nu dau niciun fel de simptoame. In functie rezultatelor acestui diadnostic, oferim o schema terapeutica complexa incepand de la tratamentele naturiste , pana la coordonarea modului de viata tipizat, pe pacient.
Reflexoterapia , masajul somatic si altor terapii sant foarte benefice corpului fizic si energetic.
Cel mai bun si cel mai destept medic este corpul nostru .
Noi trebuie sa-i dam ceea ce-I trebuie si sa-l coordonam.
Terapiele alternative si complementare sant terapii care umbla la cauza suferintelor.
Efectele benefice pe care terapiele alternative le are asupra organismului se vad pe parcurs si ca ele difera de la un caz la altul in functie de stadiul boli,varsta pacientului si implicatia lui.